Canotaj, Calarasi: Campionatul National Ergometru 2014, seniori

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 15 martie 2014, in Sala Polivalenta din Calarasi (Str. Alexandru Sahia 1) au loc intrecerile Campionatului National de Ergometru pentru seniori, avand ca scop desemnarea campionilor Romaniei, individual si pe echipe, la proba de vaslit pe ergometru.

Concursul incepe la ora 9:00 si se desfasoara pe distanta imaginara de 2.000 de metri, individual si in echipe formate din 2 si din 4 sportivi, la masculin si feminin, pe categoriile seniori I si seniori categorie usoara.

Clasamentele vor fi intocmite in ordinea timpilor inregistrati, iar cei mai buni canotori vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si tricouri de campion.

Competitia este organizata de catre Federatia Romana de Canotaj (FRC), impreuna cu Primaria Municipiului Calarasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Clubul Sportiv Municipal Calarasi si Clubul Sportiv Scolar Calarasi.

Presedintele comitetului de organizare este fosta mare campioana la canotaj d-na Elisabeta Lipa, actualul presedinte al FRC, iar juriul va fi prezidat de catre d-l Dorin Alupei. (foto: telegraph.co.uk)