Carphatian Gladiator Race: concurs de alergare cu obstacole, unic in Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 19 septembrie (orele 7-17), in judetul Harghita, la Lacu Rosu, are loc evenimentul sportiv Carpathian Gladiator Race. Ajuns la a 3-a editie, concursul de alergare organizat de Asociatia 4Fun si Centrul Cultural Gheorghieni se desfasoara pe malul Lacului Rosu si imprejurimi, pe un traseu cu o lungime de 5 kilometri.

Traseu de 5 km, cu mai mult de 20 obstacole

„Carphatian Gladiator Race e o cursa unica de obstacole, care nu se mai regaseste in Romania. Pe traseul de 5 km te vei intalni cu aproximativ 20 de obstacole naturale si obstacole create special pentru aceasta cursa. La crearea obstacolelor ne-am inspirat din elemente uzuale in domeniul antrenamentelor militare, care vor testa abilitatile fizice si mentale ale participantilor. Nu esti o persoana activa? Traseul este conceput astfel incat oricine poate trece peste obstacole si sa-si dea seama de ceea ce lipsea din viata lui de dinaintea Carphatian Gladiator. Parcurgerea traseului reprezinta o adevarata intalnire cu sine insusi a participantului si cea mai buna metoda de a realiza pana unde i se gasesc limitele. Cursa este o lupta cu tine insusi, un concurs iesit din comun cu oameni extraordinari”, este mesajul organizatorilor.

Unde este Lacul Rosu

Statiunea Lacu Rosu se gaseste in Carpatii orientali si si-a luat numele dupa lacul de acolo, aflat la o altitudine de 983 metri. Este vorba de Lacul Rosu - un lac de baraj natural, aflat langa Cheile Bicazului, intr-o mica depresiune montana, cu o clima placuta, subalpina. Lacu Rosu-Cheile Bicazului reprezinta una dintre cele mai complexe rezervatii naturale din Romania.

Alte informatii despre Carpathain Gladiator Race


Inscriere individuala: 80 Ron pentru perioada 20 august-11 septembrie; 90 Ron, 12-16 septembrie; 100 Ron, inscriere la fata locului. Pentru echipe (cel putin 4 persoane): 60 Ron/ persoana, 20 august-11 septembrie; 70 Ron/ persoana, 12-16 septembrie; 90 Ron/ persoana, la fata locului.

Cadrelor militare, respectiv altor persoane care fac parte din orice echipaj de protective civila (politie, jandarmerie, politie locala, pompieri) si pentru membri Ro Club Maraton li se asigura o reducere de 10 Ron. Reducerea se acorda doar pe baza legitimatiei valabile.

Taxa de inscriere se plateste in contul bancar al Asociatiei Forfun: str. Szent Lenard nr. 13, Remetea, judetul Harghita, cont RO78 BTRL RONC RT02 7055 8801, Banca Transilvania, Gheorgheni. La observatie se scrie Numele concurentului.

Inregistrarea la fata locului intre orele 8-11 este obligatorie. La fiecare cursa poate participa cel mult 50 de persoane. Starturile se dau la orele 12:00 ; 12:30; 13:00; 12:30; 13:00.