Castelul Bran, loc de start pentru crosul de 10 km in beneficiul Hospice

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 28.03.2015
  • 28.03.2015
  • Bran

Pentru ca in urma cu 10 ani a iesit invingatoare din lupta cu o boala incurabila, Amy Hardman a decis sa dedice aceasta victorie organizatiilor in care sunt ingrijiti pacientii diagnosticati cu boli incurabile si a celor care fac cercetare pentru tratarea cancerului.

Amy si-a propus ca in fiecare luna a acestui an sa parcurga 10 km in alergare, de fiecare data intr-o alta tara, pentru a atrage atentia asupra persoanelor diagnosticate cu boli incurabile si a nevoii acestora de a primi ingrijire specializata si tratament.

Hospice Casa Sperantei este organizatia din Romania pe care Amy doreste sa o sustina. Fundatia a imbratisat initiativa si invita fiecare membru al comunitatii (de la copii de 6 ani pana la adulti de 80 de ani) sa alerge pentru propriul „erou” care se lupta cu durerea, sau in memoria cuiva drag pe care il poarta in suflet.

Participantii sunt incurajati sa isi creeze propriile costume si personaje, sa devina eroii care parcurg cei 10 km dintr-o poveste a invingatorilor.

Startul se va da in curtea Castelului Bran (judetul Brasov), in ziua de 28 martie 2015, ora 10:00, de unde se va alerga pe traseul Strada Valeriu Lucian Bologa – DC 51 – Baza partiei Bran Zanoaga – Strada Poarta – Strada Valeriu Lucian Bologa, cu intoarcere in curtea Castelului Bran.

Taxa de participare la crosul „10 km de poveste” este 10 lei, alergatorii fiind incurajati sa stranga bani din donatii, pe care sa ii ofere Hospice. Pentru inscrieri si mai multe informatii accesati www.hospice.ro/10km. (comunicat: Hospice Casa Sperantei)