Ciclism, Bazna: Concurs MTB la Festivalul Amanatura 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Trails anunta desfasurarea celei de-a 3-a editii a festivalului de creatie, sunet si culoare pentru amatori, Amanatura (30 august – 1 septembrie 2013), la care, in acest an, sunt invitati si iubitorii de ciclism.

Evenimentul are loc la aproximativ 15 km de Medias, pe dealurile statiunii montane Bazna (judetul Sibiu), iar organizatorii vor da startul, pe 31 august, unui concurs de mountain bike desfasurat pe 15 kilometri de drumuri de pamant. Traseul, de dificultate medie, este adresat amatorilor, primii trei concurenti urmand sa fie premiati cu cadouri donate de magazinul Fan Sport din Medias.

„Incercam sa incurajam interactiunea dintre generatii, asa ca, in functie de cei inscrisi, vrem sa creem o categorie speciala pentru concurs, Family, in care se vor intrece echipe cu cel putin 2 generatii din aceeasi familie (cele cu 3 generatii vor fi foarte, foarte apreciate)”, declara organizatorii.

Inscrierile se pot face printr-un mesaj pe „wall-ul event-ului” de pe Facebook, printr-un e-mail cu datele personale la adresa action@trails.ro, sau trimitand un mesaj la rubrica „Contact”, pe www.trails.ro.