Ciclism: Brasov XCM 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In Piata Sfatului din Brasov demareaza duminica, 23 iunie 2013, maratonul de ciclism montan Brasov XCM, prima etapa a Triadei MTB din acest an, organizata de catre Clubul Sportiv Pro Cycling din Sibiu.

Startul competitiei va fi dat la ora 10:00, dupa deplasarea concurentilor la iesirea din oras spre Pietrele lui Solomon, de unde acestia, profesionisti sau amatori, vor parcurge fie traseul lung de 70 km (diferenta de nivel 2.800 m), fie pe cel scurt de 40 km (diferenta de nivel 1.300 m).

Ruta concurentilor atinge obiective renumite ale zonei, precum Schei, Pietrele lui Solomon, Poiana Mica, Poiana Cristianului, Poiana Aviatorilor, Poiana Brasov, Valea cu Apa, Poiana Stechil, Saua Tampei sau Treptele lui Gabony, si este prelungita pana la Rasnov, dar si pe Masivul Postavaru, pentru ciclistii cu experienta, care au ales sa pedaleze mai mult.

Sportivii legitimati la Federatia Romana de Ciclism vor concura in cadrul categoriei Elite, iar participarea amatorilor se va face pe grupe de varsta, traseul lung fiind adresat concurentilor peste 18 ani, iar cel scurt celor care au implinit 14 ani.

Inscrierile se pot face pe www.bikeromania.ro, pana la data de 17 iunie, pentru o taxa de participare de 75 de lei, sau la fata locului, pe 22 iunie, pentru o taxa de 85 de lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul amintit.