Ciclism, Bucuresti: MTB Riders Club 2013, Baneasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Riders Club, comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, organizeaza in anul 2013 o serie de competitii de mountain bike adresate deopotriva ciclistilor avansati si celor incepatori, care vor concura pe 4 nivele de pregatire sportiva.

De la nivelul 1, adresat celor mai bine antrenati ciclisti, si pana la nivelul 4, rezervat debutantilor, acestia vor avea la dispozitie trasee adaptate abilitatilor lor, primul dintre acestea urmand sa fie parcurs in data de 13 aprilie, in Padurea Baneasa.

Traseul, cu grad redus de dificultate, masoara 17 km si este realizat de catre multiplul campion MTB Razvan Juganaru. Incepand cu ora 11:00, concurentii de nivel 4 se vor intrece in cadrul unei ture, cei de nivel 3 vor face doua ture, iar riderii de nivel 1 si 2 vor parcurge traseul de trei ori.

Clasamentul pentru fiecare nivel se va intocmi la masculin si feminin, cei mai buni participanti urmand sa primeasca premii in bani sau produse.

Inscrierile se fac pe www.ridersclub.ro, pana la data de 10 aprilie, pentru o taxa de participare de 50 de lei pana pe 2 aprilie, respectiv 60 de lei dupa aceasta data. Se vor face inscrieri si la fata locului, valoarea taxei fiind, in acest caz, 90 de lei.

Seria Riders Club cuprinde un numar de 15 competitii de mountain bike organizate in diferite locuri din tara, etapa de la Baneasa fiind urmata de alte doua concursuri in apropiere de Bucuresti, la Cernica si Moara Vlasiei, programate pe 27 aprilie si pe 25 mai. Dupa acestea, intrecerile Riders Club vor continua la Sinaia, Targoviste, Bran (Brasov), Campulung (Arges), Snagov, Pucioasa, Siria, Predeal, Baile Tusnad, Paulesti (Prahova) si Izvorani. Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata evenimentului, www.ridersclub.ro.