Ciclism, Bucuresti: Rocket Bike Fest 2013, Padurea Cernica

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

BikeXpert si Asociatia HelpAutism dau startul, pe 21 septembrie 2013, celei de-a doua editii a competitiei caritabile de ciclism – cross country Rocket Bike Fest.

Ca si prima editie, desfasurata in data de 1 iunie, aceasta va fi gazduita de Phoenix Aventura Parc din Cernica, localitate situata la aproximativ 14 km de Bucuresti.

Traseul de concurs se afla in Padurea Cernica si masoara 12,5 km, distanta ce va fi parcursa de 2 ori de ciclistii inscrisi in categoriile Hobby (masculin si feminin), respectiv de 4 ori de catre sportivii si sportivele cu experienta, din categoria Elite (15-29, 30-39 si +40 de ani).

Tot in Padurea Cernica, pe o distanta de 8 km, vor concura si familiile (parinte + copil pana la 14 ani), iar micii biciclisti cu varste intre 3 si 10 ani, cu biciclete fara pedale, cu roti ajutatoare sau cu pedale, se vor intrece pe un traseu aflat in incinta Parcului de Aventura Phoenix.

Startul curselor va fi dat intre orele 9:30 si 12:15, din Parcul de Aventura Phoenix.

Inscrierile se pot face pe www.rocketbike.ro, pana la data de 20 septembrie (ora 20:00), achitand o taxa de 60 de lei, pana pe 18 septembrie, respectiv 80 de lei, dupa aceasta data. Taxa de participare pentru copiii cu varste intre 3 si 10 ani este 20 de lei, indiferent de perioada inscrierii.

Fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre programe gratuite destinate copiilor Asociatiei HelpAutism, derulate in cadrul Centrului situat pe Str. Delea Noua 36, sector 3.