Ciclism, Campulung: Trofeul Muscelului 2013 la mountain bike

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata aceasta, 13 iulie 2013, in fata Primariei din Campulung Muscel ia startul, la ora 10:00, competitia de ciclism montan Trofeul Muscelului.

Organizat in cadrul sistemului Riders Club, de catre Razvan Juganaru, concursul se adreseaza atat sportivilor cu experienta, de nivel 1 si 2, care vor avea la dispozitie un traseu cu lungimea de 54 km, cat si celor mai putin antrenati, de nivel 3 si 4, pentru care traseul masoara 27 km.

Vor fi premiate primele 3 locuri ale fiecarei categorii, la feminin si masculin, iar premiile vor consta in medalii, cupe, vouchere, produse si sume de bani.

Concurentii se pot inscrie pe www.ridersclub.ro, pana la data de 12 iulie (ora 20:00), pentru o taxa de 70 de lei, sau la fata locului, in dimineata evenimentului, platind 80 de lei. Pentru inscrierile in grup (pe site) se ofera reducere.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Zilelor Municipiului Campulung, si este organizat in colaborare cu Federatia Romana de Ciclism, Media Production Group si Primaria Municipiului Campulung.

Pe langa aceasta competitie, micii biciclisti au parte si ei de doua intreceri dedicate lor. Astfel, incepand cu ora 10:30 se desfasoara concursul dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, iar de la ora 11:00 cel adresat copiilor cu varste intre 10 si 14 ani.