Ciclism, Cluj: Micul Biciclist 2013 debuteaza la Polus Center

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In plina iarna, cu mic, cu mare, ciclistii sunt invitati sa ia parte la un concurs de indemanare pe bicicleta organizat de catre Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza la 5 km de Cluj Napoca, in localitatea Floresti. Prima etapa din acest an a competitiei Micul Biciclist si Siguranta Lui are loc pe 20 ianuarie 2013, in zona food-court din incinta Polus Center, bucurandu-se, ca de obicei, de sprijinul Primariei Cluj-Napoca si al Inspectoratului de Politie al judetului Cluj.

Competitia se desfasoara individual, pe categoriile de varsta 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 ani si open +18 ani, masculin si feminin, precum si in echipa (familie), si ia startul la ora 11:00.

Inscrierile se pot face on line, pe www.clujulpedaleaza.ro, sau la fata locului in ziua de concurs, intre orele 9:00 si 10:30. Valoarea taxei de participare este 10 lei pentru inscrierile on line si 20 de lei pentru cele la fata locului. Casca de protectie si prezenta parintilor (tutorilor) in cazul minorilor este obligatorie.

"Prin aceste evenimente dorim promovarea ciclismului si a cunoasterii regulilor de circulatie rutiera in randul copiilor si al tinerilor. Aceste concursuri dezvolta tinerilor abilitatile de indemanare a bicicletei, un lucru util pentru deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice. Consideram ca prin aceste concursuri va creste numarul celor care se vor deplasa cu bicicleta in mod regulat", au declarat organizatorii.