Ciclism, Clujul Pedaleaza: Etapa 2 Profinox

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul de ciclism Clujul Pedaleaza, organizat de clubul sportiv cu acelasi nume, a ajuns la etapa a 2-a din acest sezon.

Sustinuta de Profinox, competitia se va desfasura duminica, 14 iulie 2013, in Padurea Hoia din Cluj Napoca, vizavi de Muzeul Satului, adunand la start, ca de obicei, concurenti de toate varstele.

Deschiderea intrecerilor o vor face copiii care, incepand cu ora 11:00, vor intra in cursa pe categoriile triciclete, sub 6 ani, 6-8 ani, 9-11 ani si 12-14 ani, dar si in categoria rezervata familiilor. La doar o ora diferenta, vor intra in concurs si adultii, pentru care clasamentul va fi intocmit pe categoriile incepatori, avansati, intelepti, expert open/ juniori si expert UCI.

Inscrierile se fac pe www.clujulpedaleaza.ro, pana la data de 13 iulie (ora 18:00), sau la fata locului, in intervalul orar 9:00-10:30. Pentru inscrierile on line, valoarea taxei de participare este 10 lei pentru copii si 30 de lei pentru adulti, iar pentru cele facute inainte de concurs taxa va fi de 20 de lei pentru copii si 40 de lei pentru adulti. (foto: knobblytyres.com)