Ciclism: Clujul Pedaleaza, Etapa de Noapte 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 25 mai 2013, in Piata Unirii din Cluj Napoca se da startul unei competitii de ciclism nocturne, desfasurata pe strazile din centrul istoric al orasului.

Etapa de Noapte, organizata de catre Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, face parte din seria de manifestari ce sarbatoresc Zilele Clujului si se adreseaza participantilor cu varste peste 18 ani, echipati cu casca de protectie, frontala si stop. Primii care vor intra in cursa, incepand cu ora 00:00, vor fi concurentii din clasele Experti si Ciclocross & Cursiere Open, urmati la ora 01:00 de ciclistii din categoria Avansati iar apoi, o ora mai tarziu, de concurentii inscrisi in categoriile Incepatori si Intelepti.

Inainte de primul start, incepand cu ora 22:00, doamnele si domnisoarele inscrise la Etapa de Noapte au posibilitatea de a castiga titlul de Miss Clujul Pedaleaza, participand la un concurs in care isi vor demonstra indemanarea pe bicicleta, vor raspunde la intrebari despre bicicletele lor si despre concursurile Clujul Pedaleaza, si vor avea parte de o proba surpriza.

Inscrierile la Etapa de Noapte se pot face pe www.clujulpedaleaza.ro, platind o taxa de 30 de lei, sau la fata locului, in schimbul a 40 de lei. Mai multe informatii gasiti pe site-ul amintit.

Tot in Piata Unirii, duminica, 26 mai 2013, va lua startul Road Grand Prix, prima etapa a unui circuit de concursuri de ciclism de sosea desfasurate in diverse orase ale tarii. Aceasta competitie este organizata de Alex Ciocan, in colaborare cu Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza. (foto: eliseimiron.com)