Ciclism, Constanta: Campionatul National de Amatori 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 6-7 septembrie 2013, in judetul Constanta se desfasoara intrecerile Campionatului National de Amatori la ciclism pe sosea, derulate in cadrul probelor de contratimp individual (10 km) si fond (80 km).

Competitia este organizata de catre Clubul de Ciclism Bilal si Federatia Romana de Ciclism, care au programat startul in ambele probe la 30 de kilometri de municipiul Constanta, in localitatea Topraisar. Titlul de campion national va fi acordat la categoriile de varsta 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, 50-59 ani si + 60 de ani.

Pe langa aceste intreceri, duminica, 8 septembrie, organizatorii au pregatit concursul de tip circuit Cupa Cambela Prod, ce va avea loc in Constanta, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, in zona Campus Universitate. Vor fi parcurse 16 ture, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii in bani, la aceleasi categorii de varsta ca si in campionat.

Inscrierile la aceste competitii se fac pana la data de 30 august, pe www.campionatulnationaldeamatoriconstanta.blogspot.ro, unde gasiti mai multe informatii.