Ciclism copii, Bucuresti: Maratonul Iepurasilor 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Micii biciclisti, cu varste intre 5 si 12 ani, sunt asteptati sambata, 27 aprilie 2013, sa ia parte la Maratonul Iepurasilor organizat la Bucuresti de catre Prima Evadare in parteneriat cu Asociatia Biciclistul.ro.

Competitia, desfasurata in parcarea Hotelului Caro incepand cu ora 10:30, se va derula pe un traseu cu grad mic de dificultate cu lungimea de 1,2 km, ce va fi parcurs o data de catre concurentii din categoria de varsta 5-6 ani si de 2 ori de cei din categoriile 7-8 ani, 9-10 ani si 11-12 ani.

Vor fi acordate premii pentru castigatori, precum si diplome de participare si medalii pentru toti copiii. De asemenea, premii vor mai putea fi castigate si prin intermediul unei tombole.

Maratonul Iepurasilor face parte dintr-un eveniment mai amplu dedicat copiilor, denumit Fabrica Iepurasilor, desfasurat in perioadele 1-5 aprilie si 20 aprilie-4 mai la Hotelul Caro.

Inscrierile la competitia de ciclism se pot face pe www.biciclistul.ro, la adresa emilian@biciclistul.ro, precum si la fata locului, in cadrul Fabricii Iepurasilor. Taxa de participare este 20 de lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul amintit.