Ciclism – downhill la Bistrita: Flow Ride 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 13 si 15 iulie 2012, la Bistrita va avea loc a doua editie a competitiei de mountain bike Flow Ride, un concurs adresat pasionatilor de downhill (coborare in viteza pe trasee dificile) organizat de catre ACS Ciclism Montan Bistrita DH, in colaborare cu Primaria Orasului Bistrita si Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita Nasaud.

Incadrati in categoriile Elite, Juniori, Masters, Fete si Copii, participantii vor lua startul in varful Dealului Jelnei, de unde vor cobori aproximativ 2030 de metri, pana in apropierea Strandului Codrisor.

Prima zi a evenimentului va fi rezervata antrenamentelor, urmand ca intrecerile propriu-zise sa debuteze sambata, la ora 12:30, cu etapa calificarilor, si sa continue duminica, de la aceeasi ora, cu finalele.

Inscrierile se pot face pe www.bistritadh.wordpress.com, sau la fata locului, la locul de finish al competitiei, incepand de joi si pana vineri la ora 14:00.

Taxa de participare este 100 de lei si include transportul pana in apropierea zonei de start, cazarea, tricoul si numarul de concurs.