Ciclism, Gura Humorului: Bucovina MTB Maraton

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In judetul Suceava, la Gura Humorului, se va tine si in acest an (sambata, 19 august 2017), concursul de ciclism mountain bike (MTB) de tip XCM cu numele de Bucovina MTB Maraton.

„Aventura pe doua roti isi gaseste drum pe meleagurile bucovinene! Special pentru voi, Bucovina MTB Maraton, propus de Bucovina Outdoor, ofera sansa de a patrunde in mijlocul unei lumi ce pastreaza inca puritatea si farmecul naturii putin atinse de om.

Asezate intr-una dintre cele mai pitoresti regiuni din Romania, traseele dezvaluie riderilor dornici de aventura privelisti de exceptie. Urmand crestele Obcinilor care marginesc depresiunea Humor sau albiile principalelor cursuri de apa ale zonei, raul Moldova si paraiele Voronet si Humor, veti aduna perspective de poveste asupra versantilor impaduriti, a pasunilor, a vailor si asezarilor din aceasta regiune plina de farmec.

La final veti fi cu siguranta de acord ca efortul de a escalada drumurile abrupte paleste in fata satisfactiei uriase de a fi atins culmile bucovinene si a amintirilor castigate”, este prezentarea evenimentului sportiv de la Gura Humorului, transmisa de organizatori. (Foto: Vlad Ilas)