Ciclism, Gura Humorului: Concurs caritabil, Bike for Maria

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 6 iulie 2013, la Gura Humorului (judetul Suceava) are loc concursul de ciclism Bike for Maria, eveniment caritabil organizat de catre Asociatia Deschide Inima impreuna cu Salvamont Bucovina si Natura Pro Rarau, in sprijinul unei fetite in varsta de 4 ani diagnosticata cu epilepsie.

Competitia se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani, al doilea scop al sau fiind responsabilizarea acestora fata de cazurile sociale si incurajarea lor pentru voluntariat.

Cursele vor lua startul la ora 11:00, in parcul Olga Kobylianska (vizavi de Asociatia Umanitara FAM), si se vor desfasura pe o distanta de 15 km, pe traseul Gura Humorului – Varvata – Staniste, cu sosirea la baza dealului Albu.

Micii biciclisti vor concura pe categoriile 8-10 ani (5 km), 11-13 ani si 14-16 ani, castigatorii urmand sa fie recompensati cu premii surpriza, iar participantii cu diplome si inghetata.

Participarea se face in baza declaratiei pe proprie raspundere semnata de parintii sau tutorii copiilor, care ii vor putea insoti in cursa pe cei inscrisi in categoriile 8-10 ani sau 11-13 ani, prioritari fiind concurentii.

Copiii vor fi escortati de un echipaj de politie pana la intrarea pe drumul forestier, iar la linia de finish va exista un punct colector destinat celor care vor sa o ajute pe Maria.

Inscrierile se pot face la adresa deschide@deschideinima.ro, sau in ziua de concurs intre orele 9:30 si 10:30, pentru o taxa de 30 de lei ce va fi donata in scop caritabil. Mai multe detalii despre cazul Mariei si despre Asociatia Deschide Inima puteti gasi pe www.deschideinima.ro.