Ciclism, Iasi: Golden Runner – Road Grand Prix 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pasionatii concursurilor de ciclism pe sosea, dar si cei care le prefera pe cele de mountain bike se vor afla la startul competitiei Golden Runner – Road Grand Prix organizata la Iasi de catre Kartezian OOH Events, in colaborare cu Federatia Romana de Ciclism.

Evenimentul se adreseaza concurentilor cu varste peste 17 ani, care sambata, 15 iunie 2013, se vor intrece in cursa MTB pe traseul Barnova – Dobravat – Slobozia – Dobrovat – Barnova (tura lunga sau scurta), iar duminica vor lua startul in cursa de sosea desfasurata pe Bulevardul Copou. Clasamentul ambelor curse va fi stabilit pe categoriile fete, tineri baieti 17-22 ani, baieti 23-39 ani, baieti +40 ani si elite open.

Golden Runner – Road Grand Prix reprezinta a 2-a etapa a turneului de competitii de ciclism pe sosea Road Grand Prix, desfasurat in diverse orase din tara.

Competitia este organizata in parteneriat cu Giant, cu sprijinul Clubului de Ciclism si Ecologie IasiBike, ProBikeAddiction, Primariei, Consiliului Judetean, Prefecturii si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi si Primariei Barnova.

Taxa de participare pentru competitia de MTB este 40 de lei pentru tura scurta si 50 de lei pentru tura lunga, iar pentru concursul de sosea este 30 de lei. Inscrierile se fac pe www.goldenrunner.ro.