Ciclism in Oradea - maraton de mountain bike

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Sportiva Probikers Bihor, in parteneriat cu Asociatia SCA Jud. Bihor si Xterra Oradea organizeaza sambata, 21 aprilie 2012, un maraton de mountain bike pe dealurile din jurul orasului Oradea, la care sunt asteptati concurenti, amatori sau profesionisti, din toate zonele tarii.

 

Trasee

Probikers Bike Marathon se va desfasura incepand cu ora 10:00, pe doua trasee, pentru care participantii pot opta in functie de pregatire. Primul dintre acestea, traseul Race, are o lungime de 35 km si 350 m diferenta de nivel, si se va derula pe ruta Strandul Municipal – Podgoria – Dealurile Oradiei (creasta) – Uileacu de Munte – Paleu – Saldabagiu de Munde – Podgoria – Strandul Municipal, iar cel de-al doilea, traseul Elite, cu lungimea de 80 km si 950 m diferenta de nivel si startul tot la Strandul Municipal, va trece prin Podgoria – Dealurile Oradiei (creasta) – Husasau de Cris – Ineu – Botean – Balaia – Burzuc – Susturugi – Sisterea – Lacul Tautelec-2 – Sisterea – Tautelec – Cetariu – Uileacu de Munte – Paleu – Saldabagiu de Munde – Podgoria, cu finish-ul inapoi la Strandul Municipal.

 

Categorii

Ambele trasee vor fi parcurse pe categoriile de varsta 18-35 ani, 36-45 ani si +46 ani la masculin, respectiv 18-30 ani, 31-40 ani si +41 ani la feminin.

 

Inscrieri

Inscrierile se fac la adresa odon@probikers.ro in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe www.probikers.ro. Taxa de participare pentru traseul Race este de 30 de lei pana la data de 12 martie si 40 de lei pana pe 13 aprilie, iar cea pentru traseul Elite este de 40 de lei pana la data de 12 martie, respectiv 60 de lei pana pe 10 aprilie. Se vor face inscrieri si la fata locului, intre orele 7:00 si 9:45, taxa de participare in acest caz fiind 80 de lei pentru Race si 100 de lei pentru Elite. (foto: cyclingfans.com)