Ciclism – Izvorul Muresului: Campionatele Nationale de Sosea 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 21 si 24 iunie 2012, in statiunea Izvorul Muresului din judetul Harghita vor avea loc Campionatele Nationale de Sosea din acest an, organizate de catre Federatia Romana de Ciclism si Triatlon si DJST Harghita pentru probele de contratimp individual si fond.

La intreceri vor lua parte ciclisti din categoriile cadeti, juniori, U23 si Elite, la proba de contratimp fiind prevazuta si o categorie destinata amatorilor.

Prima zi a evenimentului va fi rezervata sedintei tehnice, concursurile propriu-zise urmand sa debuteze vineri, la ora 10:00, cu cele de contratimp individual, desfasurate pe Soseaua Joseni – Bucin.

Sambata, la ora 9:45 se va da startul curselor de fond, in aceasta zi cadetii urmand sa se intreaca pe o distanta de 55 de km, pe ruta Izvorul Muresului – Valea Stramba – Zetea – Izvorul Muresului, iar juniorii mari pe o distanta de 100 de kilometri, pe aceeasi ruta, dar trecand si prin Voslobeni.

Probele de fond pentru categoriile U23 si Elite se vor derula pe parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 10:00, acestia avand de parcurs 160 de kilometri pe traseul Izvorul Muresului – Voslobeni – Valea Stramba – Zetea – Vlahita si retur.

Inscrierile se fac pana la data de 19 iunie, prin fax 0213.170.891 sau la adresa office@frciclism.ro. (foto: faculty.stedwards.edu)