Ciclism montan: Campionatul XCOradea Series 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Velo Sport Oradea da startul intrecerilor campionatului de ciclism montan XCOradea Series in data de 30 martie 2013, in padurea de la capatul strazii Gheorghe Doja din localitate.

Doja XCO este prima din cele trei etape ale primului campionat oradean de mountain bike, adresat ciclistilor de toate varstele, amatori sau profesionisti.

Intrecerile se vor desfasura pe trasee cu lungimi cuprinse intre 3 si 5 km, ce vor fi parcurse de mai multe ori, la fiecare etapa concurentii acumuland puncte ce vor conta in clasamentul general.

Participarea se va face pe categoriile elite masculin (sportivi legitimati), amatori feminin si masculin (15-18 ani, 18-35 ani si peste 35 ani) si copii fete si baieti (sub 6 ani, 6-10 ani si 10-15 ani).

Castigatorii campionatului, la fiecare categorie, vor fi desemnati la finele celor 3 etape, in clasamentul final contand doar concurentii care au participat la minimum doua dintre acestea.

Concursul de debut Doja XCO din 30 martie va fi urmat de a 2-a etapa in data de 12 mai si de etapa finala, Cupa Crater XCO Betfia, programata pe 11 august. Inscrierile se fac pe www.velosportoradea.ro. (foto: mountainbike.about.com)