Ciclism MTB, Arad: Cupa Racing Bike Pro 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A noua competitie din calendarul Riders Club isi asteapta concurentii duminica, 8 septembrie 2013, in comuna Siria din judetul Arad. Concursul de mountain bike Cupa Racing Bike Pro se desfasoara pe doua trasee in Muntii Zarandului, de 32, respectiv 51 de kilometri, cu startul la ora 10:00 in centrul comunei, la Muzeul Ioan Slavici.

Intrecerile, organizate de Clubul Sportiv Racing Bike Pro, au loc pe patru niveluri valorice, unde concurentii de nivel 1 sunt considerati cei mai experimentati. Astfel, traseul lung va fi parcurs de catre riderii de nivel 1 si 2 masculin si de nivel 1 feminin, iar pe traseul scurt vor pedala riderii de nivel 3 si 4 masculin si de nivel 2, 3 si 4 feminin.

Vor fi premiate primele 3 locuri ale fiecarei categorii, la feminin si masculin, iar premiile vor consta in medalii, cupe, vouchere, produse sau sume de bani.

Inscrierile se fac pe www.ridersclub.ro, pana la data de 5 septembrie (ora 23:59), pentru o taxa de 50 de lei pana pe 2 septembrie, respectiv 60 de lei dupa aceasta data. Pentru inscrierile la fata locului se vor plati 70 de lei. (foto: wessexvelo.wordpress.com)