Ciclism MTB, Bucuresti: Caldarusani Adventure 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ciclistii din Bucuresteni, si nu doar ei, sunt asteptati sambata, 20 iulie 2013, la startul competitiei de mountain bike Caldarusani Adventure, organizata de catre multiplul campion de MTB si ciclo-cross Razvan Juganaru.

Concursul este cuprins in calendarul Riders Club si are loc la doar 35 km de Bucuresti, cu punct de plecare in nordul localitatii Sitaru (judetul Ilfov), pe drumul de acces la manastirea cu acelasi nume.

Participarea se face pe 4 niveluri de pregatire sportiva, ciclistilor cu cea mai mare experienta fiindu-le atribuit nivelul 1. Intrecerile au loc pe un traseu cu lungimea de 22 km, in zona turistica Caldarusani, ce va fi parcurs o data de catre riderii de nivel 4 masculin si de cei de nivel 3 si 4 feminin, de doua ori de catre riderii de nivel 3 masculin si de cei de nivel 1 si 2 feminin, respectiv de 3 ori de catre riderii de nivel 1 si 2 masculin. Cei mai buni concurenti vor fi rasplatiti cu medalii, diplome, cupe, vouchere si premii in obiecte sau bani.

Inscrierile on line se fac pe www.ridersclub.ro, pana la data de 19 iulie (ora 20:00), pentru o taxa de participare de 60 de lei, pana la data de 14 iulie, respectiv 80 de lei, dupa aceasta data. Inscrierile la fata locului se fac intre orele 8:30 si 10:30, iar taxa va fi 100 de lei. Startul curselor se va da incepand cu ora 11:00. (foto: dwhite032.files.wordpress.com)