Ciclism MTB, Cluj: Maratonul Gilau 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza invita pasionatii de mountain bike la prima editie a Maratonului Gilau, eveniment ce reprezinta, totodata, Campionatul National de MTB 2013 pentru sportivi licentiati si amatori.

Competitia, programata in data de 22 septembrie, se adreseaza ciclistilor cu varste peste 6 ani, si se va desfasura pe 4 trasee ce au ca punct de start si sosire curtea castelului din localitatea Gilau, situata la aproximativ 15 km de Cluj Napoca.

Astfel, copiii cu varste peste 12 ani, adultii peste 18 ani si echipele inscrise in categoria family vor putea concura pe cei 20 km ai traseului „Fun”.

Ciclistii cu mai multa experienta vor avea la dispozitie traseul „Race”, de 50 km, parcurs pe categorii de varsta peste 15 ani, si traseul „Marathon”, ce masoara 80 km lungime si 2660 m diferenta de nivel, adresat elitelor si participantilor care au implinit 19 ani, cu o buna rezistenta fizica.

Nu au fost uitati nici cei mai mici participanti, cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, pentru care organizatorii au pregatit un traseu in incinta castelului din Gilau.

Inscrierile se pot face pe www.clujulpedaleaza.ro sau www.facebook.com/pedaleaza, dar si la fata locului. Pana la data de 20 septembrie, valoarea taxei de participare este 50 de lei, valabila si pentru inscrierile la fata locului din 21 septembrie (orele 10:00-19:00). Inscrierea in ziua competitiei se face achitand o taxa de 80 de lei, in intervalul 8:30-10:00.