Ciclism MTB: Comana Bike Fest 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 28-29 septembrie 2013, in Parcul Natural Comana, situat la 30 km sud de Bucuresti, au loc cursele de mountain bike ale competitiei Comana Bike Fest, ajunsa anul acesta la a 7-a editie.

Competitia, organizata de TeamXpert Sports Events si Asociatia Tabere cu Suflet, se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, si se va desfasura sambata la individual, iar duminica pe echipe.

Concursul individual cuprinde 3 trasee: Traseul Copiilor (12 km), Traseul Bujorilor (22 km) si Traseul TeamXpert (43 km), parcurse in functie de varsta si pregatirea fizica a concurentilor. Clasamentele, la feminin si masculin, intocmesc pe categoriile pitici (sub 7 ani), copii (8-9 ani), spiridusi (10-11 ani), uriasi (12-13 ani), adulti EasyRide (14-39 ani), seniori EasyRide (40-49 ani), forever young EasyRide (+50 de ani), adulti ProfiRide (20-39 ani), seniori ProfiRide (40-49 ani), forever young ProfiRide (+50 de ani) si open.

Competitia pe echipe Cupa TeamXpert, ajunsa la a doua editie, se desfasoara duminica, 29 septembrie, fiind adresata companiilor sau persoanelor care vor sa concureze in echipa. Intrecerile sunt de tip stafeta, iar echipele (masculine, feminine sau mixte) vor fi formate din 3 persoane care vor avea de parcurs probele de mountain bike si aventura parc. Pentru mai multe informatii vizitati www.mtb.teamexpert.ro. (foto: Ionut Vinatoru)