Ciclism MTB, Comana: Cupa Veseliei, pentru copii si adulti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In lumina blanda de toamna, pe potecile din Parcul Natural Comana buna dispozitie alearga pe doua roti chemata de TeamXpert Sports Events si Asociatia Tabere cu Suflet sambata, 25 octombrie 2014, la Cupa Veseliei.

Desfasurata la doar 30 km de Bucuresti, in judetul Giurgiu, competitia de mountain bike se adreseaza deopotriva celor mici, care vor concura pe un traseu lung de 8 km, si celor mari, pentru care traseul masoara 16 km, trasee ce vor fi scurtate in caz ca ploaia isi va face simtite efectele.

Startul curselor va fi dat la ora 9:30, iar doua ore mai tarziu va avea loc si festivitatea de premiere. Diplomele si medaliile vor ajunge la cei mai buni bikeri din categoriile piticoti (sub 5 ani), pitici (6-7 ani), copii (8-9 ani), spiridusi (10-11 ani), uriasi (12-13 ani), tineri (14-19 ani), adulti (20-39 ani), seniori (40-49 ani) si, nu in ultimul rand, la cei din categoria forever young (+50 ani).

Inscrierile se pot face prin sistemul TeamXpert Race Club, accesand www.teamexpert.ro. Taxa de participare este 10 lei pentru adulti, iar pentru copiii sub 13 ani concursul este gratuit.

Copiii participanti la Cupa Veseliei, fosta Cupa Carcotasilor, vor aduna puncte in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet, iar adultii in cel al Trofeului TeamXpert Sports Events. (foto: teamexpert.ro)

NOTA: Dn cauza conditiilor meteo nefavorabile, Cupa Veseliei se amana pana la data de 1 noiembrie 2014!