Ciclism MTB: Trofeul Muscelului 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In fata Primariei din Campulung Muscel (judetul Arges) ia startul, pe 19 iulie 2014, la ora 11:00, Trofeul Muscelului la mountain bike, eveniment aflat la a doua editie, cuprins in calendarul competitional al Riders Club.

Concursul este organizat pe versantii sudici ai Masivului Iezer Papusa, pe drumuri forestiere si poteci ce strabat Muntii Stramtu si Clabucet, Culmea Magura sau Dealul Ciocanul, si se desfasoara pe doua trasee, cu lungimi de 31 si 62 de kilometri, pregatite de Razvan Juganaru atat pentru ciclistii amatori (nivel 3, 4), cat si pentru cei cu mai multa experienta (nivel 1, 2).

Cei mai rapizi dintre acestia vor fi rasplatiti la final cu medalii si diplome, dar si cu vouchere, telefoane mobile sau premii in bani. Alte premii atractive vor putea fi castigate si la tombola, la care pot participa toti concurentii.

Intrecerile sunt deschise riderilor cu varste peste 14 ani, care se pot inscrie pe www.ridersclub.ro pana la data de 18 iulie (ora 12:00), achitand 75 de lei pana la data de 13 iulie, sau 85 de lei dupa aceasta data. Se pot face inscrieri si la fata locului, pentru o taxa de participare de 95 de lei. (sursa foto: ridersclub.ro)