Ciclism (MTB-XCM), Moara Vlasiei (Ilfov): Haiduci si Domnite

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Haiduci si Domnite este o competitie de ciclism MTB (mountain-bike) de tip XCM, care se organizeaza in ziua de sambata, 14 octombrie 2017, la Moara Vlasiei, in Padurea Surlari, judetul Ilfov.

„Calare pe biciclete, sute de haiduci si domnite se intalnesc in inima codrului sa transforme pasiunea pentru pedalat intr-o experienta de poveste. MPG si Razvan Juganaru le intampina dorintele si contureaza trasee pe masura istorisirilor haiducesti. La acestea au adaugat izul vremurilor prezente, astfel incat sa ofere o experienta placuta in natura, condimentata cu adrenalina si portii bune de distractie, pentru a implini aspiratia oricarui rider ce va da curs invitatiei la competitia Haiduci si Domnite.

Catarari prin labirinturile de copaci, sprinturi pe adevarate magistrale forestiere, intrevederi linistitoare cu iazurile de la marginea padurii, toate vor trece ca intr-o clipa odata ce ati fost prinsi de farmecul uneia dintre cele mai spectaculoase curse Riders Club. In zona de Start-Sosire atmosfera haiduceasca va completa aceasta aventura si ne va da ocazia sa scriem noi file de poveste”, ne anunta organizatorii evenimentului sportiv din judetul Ilfov. (Foto: Brindusa Mutoiu)