Ciclism: Paltinis Stage Race, Triada MTB 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dupa o prima etapa desfasurata la Brasov, Triada MTB organizata de catre Clubul Sportiv Pro Cycling ajunge la Paltinis, in judetul Sibiu, intre 20 si 21 iulie 2013.

Competitia de ciclism – cross country debuteaza sambata, cu proba olimpica (XCO), in care amatorii, incepand cu ora 12:00, si profesionistii, de la ora 15:00, vor parcurge mai multe tururi pe un circuit de 5 kilometri. Intrecerea elitelor se va da in cadrul Campionatului National de Mountain Bike XCO, desfasurat sub egida Federatiei Romane de Ciclism.

A doua etapa a Triadei MTB continua si duminica, de la ora 12:00, cu proba de cross country „poin-to-point” (XCP), intrecerile urmand sa se dispute pe un traseu cu lungimea de aproximativ 40 de kilometri si 1.800 m diferenta de nivel. Startul si sosirea curselor din ambele zile vor avea loc in centrul statiunii Paltinis.

Inscrierile se pot face pana la data de 15 iulie, pe www.bikeromania.ro, pentru o taxa de participare de 75 de lei, sau la fata locului, in fiecare zi de concurs intre orele 9:00 si 11:00, platind o taxa de 85 de lei.