Ciclism: Paltinis Stage Race, Triada MTB 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dupa o prima etapa desfasurata la Brasov, Triada MTB organizata de catre Clubul Sportiv Pro Cycling ajunge la Paltinis, in judetul Sibiu, intre 20 si 21 iulie 2013.

Competitia de ciclism – cross country debuteaza sambata, cu proba olimpica (XCO), in care amatorii, incepand cu ora 12:00, si profesionistii, de la ora 15:00, vor parcurge mai multe tururi pe un circuit de 5 kilometri. Intrecerea elitelor se va da in cadrul Campionatului National de Mountain Bike XCO, desfasurat sub egida Federatiei Romane de Ciclism.

A doua etapa a Triadei MTB continua si duminica, de la ora 12:00, cu proba de cross country „poin-to-point” (XCP), intrecerile urmand sa se dispute pe un traseu cu lungimea de aproximativ 40 de kilometri si 1.800 m diferenta de nivel. Startul si sosirea curselor din ambele zile vor avea loc in centrul statiunii Paltinis.

Inscrierile se pot face pana la data de 15 iulie, pe www.bikeromania.ro, pentru o taxa de participare de 75 de lei, sau la fata locului, in fiecare zi de concurs intre orele 9:00 si 11:00, platind o taxa de 85 de lei.

 

 

 

Joi, 2 Iunie

Bike 4 Mountains, maraton de mountain-bike

Iezer-Papusa, Leaota, Piatra Craiului, Bucegi

Vineri, 3 Iunie
Sambata, 4 Iunie
Duminica, 5 Iunie
Luni, 6 Iunie
Sambata, 11 Iunie

Sah, Iasi: Cupa Romaniei la sah rapid pe echipe

Sala Polivalenta, Iasi Ora 9:45Macin Mountain Fun

Greci Ora 11


Cupa Romaniei de Freestyle Kickboxing

Scoala Nr. 205, Bucuresti


Dans sportiv: Cupa Cetatea Fagaras

Colegiul Radu Negru, Fagaras


Cupa Moldovei la dans sportiv (Piatra Neamt)

Sala Polivalenta, Piatra Neamt Ora 10

Duminica, 12 Iunie

Crosul Click! Sanatate

Parcul Izvor, Bucuresti Ora 10