Ciclism, Pitesti: Arges Autumn Race 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul de Ciclism WarpSoft, in colaborare cu Cogeme S&T, organizeaza duminica, 29 septembrie 2013, a 4-a editie a competitiei de cross country Arges Autumn Race, concurs avizat, in premiera, de catre Federatia Romana de Ciclism.

Gazda evenimentului va fi, ca de obicei, Parcul Trivale din Pitesti, acolo unde intrecerile din aceasta toamna se vor desfasura in doua manse, pe un traseu de 6,3 km, ce va fi strabatut de mai multe ori.

Prima mansa aduce la startul de la ora 10:30 incepatorii, care vor incerca sa parcurga un numar cat mai mare de ture, intr-un timp de 90 de minute. Categoriile de varsta pentru concurentii din aceasta cursa, la feminin si masculin, sunt: sub 18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani si peste 40 de ani.

A doua mansa a competitiei se desfasoara incepand cu ora 13:15, pe parcursul a 7 ture de traseu rezervat ciclistilor legitimati, incadrati in categoria elite (open), si amatorilor experimentati, care vor concura pe aceleasi grupe de varsta ca si incepatorii.

Inscrierile se fac pe www.arges-race.ro, pana la data de 25 septembrie (ora 24:00), achitand o taxa de participare de 70 de lei. Nu se fac inscrieri la fata locului. (foto: ciclism.ro)