Ciclism - Prahova: Maratonul Vinului 2012 – Urlati

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 15 iulie 2012, la ora 10:00, va lua startul cea de-a doua editie a concursului de mountain bike Maratonul Vinului, avand ca loc de plecare si sosire orasul Urlati, situat in judetul Prahova, la aproximativ 20 km de Ploiesti.

 

Curse competitive de 30 km si 55 km

Competitia se adreseaza deopotriva ciclistilor incepatori si celor mai experimentati, care vor avea la dispozitie doua trasee cu lungimile de 30 si 55 de kilometri, ce vor strabate dealurile din regiune.

Categoriile de participare pentru cursa de 30 km sunt 14-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani la masculin, respectiv open la feminin, iar pentru cea de 55 km intrecerile se vor derula pe categoriile masculine 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani, competitia feminina desfasurandu-se tot in sistem open.

Inscrierile se fac pe www.maratonulvinului.ro, in limita a 500 de locuri, taxa de participare pentru ambele trasee fiind 45 de lei pana pe 30 iunie si 65 de lei dupa aceasta data.

 

Cursa necompetitiva pentru familii – 10 km

Pe langa aceste curse competitive, va fi organizata si o plimbare pe doua roti adresata familiilor si tuturor celor care doresc sa admire imprejurimile orasului Urlati, pe un traseu de 10 km, pentru care inscrierile se vor face fara taxa de participare, trimitand un e-mail la adresa familie@maratonulvinului.ro,  in care vor fi specificate numele si prenumele, varsta, sexul, orasul de domiciliu si nationalitatea fiecarui participant.