Ciclism, Sfantu Gheorghe: Primul concurs de cross-country eliminator din Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii de mountain bike sunt invitati sa participe la prima competitie de cross-country eliminator (XCE) desfasurata in tara noastra, organizata chiar in centrul orasului Sfantu Gheorghe de catre Asociatia Sepsi Bike.

Concursul are loc sambata, 14 septembrie 2013, pe un traseu urban de 1200 de metri, presarat cu obstacole asemanatoare celor de pe traseele off road. Intrecerile debuteaza cu o tura cronometrata de calificare, in urma careia vor fi stabiliti cei 64 de concurenti care vor participa la competitia Urban Eliminator.

Ciclistii calificati vor parcuge apoi cate doua ture de pista, in echipe formate din 4 competitori, din care doar primii 2 ajunsi la sosire se califica pentru etapa urmatoare. Castigatorii se vor intrece din nou in echipe de cate 4, pana cand in cursa raman doar 8 concurenti, care vor decide clasamentul final. Acestia vor fi premiati cu produse oferite de sponsori, iar primii 3 clasati vor fi rasplatiti si cu tricouri de ciclism si premii in bani. La Urban Eliminator se va participa pe categoriile open (+17 ani), feminin si masculin.

Inscrierile se fac pana la data de 10 septembrie, in limita a 150 de locuri, pe www.sepsibike.ro, achitand o taxa de 60 de lei. Nu se fac inscrieri la fata locului.