Ciclism si alergare in Brasov, la Piatra Mare Explorer

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cu un nume nou, dar cu probe la fel de interesante, Semimaratonul Piatra Mare, de acum inainte Piatra Mare Explorer, se afla aproape de start.

Editia de vara a competitiei din acest an va avea loc pe 15 iulie 2012, pe un traseu de aproximativ 8 km lungime si inclinatie maxima 45 de grade, aflat in judetul Brasov, ce poate fi parcurs atat in alergare, cat si cu bicicleta.

Concurentii vor porni la ora 11:00 de la bariera Dambul Morii din apropierea localitatii Timisu de Jos si vor parcurge drumul de care „Drumul Familiar” pana la Cabana Piatra Mare, de unde vor mai face un mic circuit, cu sosirea tot la cabana.

Inscrierile se vor face la locul de start, incepand cu ora 9:00, in schimbul unei taxe de participare de 25 de lei, respectiv 20 de lei pentru posesorii cardului de fidelitate.

La finele competitiei, trei norocosi vor pleca acasa cu premii atribuite prin tragere la sorti.

Piatra Mare Explorer este organizata, ca de obicei, de Societatea Carpatina Ardeleana filiala Covasna, impeuna cu SCA Sacele.

Mai multe detalii puteti afla la tel. 0745.970.985 (Szilagyi Peter), 0745.058.179 (Gaspar Laszlo Zsolt), la adresa gl_zsolt@yahoo.com sau pe pagina de Facebook „Piatra Mare Explorer”. (foto: linz.naturfreunde.at)