Ciclism si alergare la Duatlon Cetatea Brasovului 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cea de-a 5-a editie a Duatlonului Cetatea Brasovului se apropie, startul competitiei urmand a fi dat sambata, 15 septembrie 2012, la ora 11:00, ca de obicei pe Aleea Tiberiu Brediceanu de la poalele muntelui Tampa. Organizat de catre Asociatia Cetatea Brasovului, concursul pune la dispozitia participantilor doua trasee, parcurse pe categoriile masculin, feminin si stafeta, ce vor strabate strazi din centrul vechi al orasului, in cadrul probelor de alergare, dar si drumuri accidentate, pe care se vor desfasura probele de mountain bike.

Primul dintre acestea, traseul Hobby, consta in 5 km alergare + 9 km bicicleta + 2,5 km alergare, iar cel de-al doilea, traseul Profi, aduna 5 km alergare cu 22 km bicicleta (2 ture x 11 km, traseu tehnic)  si 6 km de alergare, la categoriile masculin si stafeta, respectiv 5 km alergare cu 12,5 km bicicleta (o tura traseu tehnic) si 6 km alergare, la feminin.

Inscrierile se pot face pe www.duatlon.ro, pana la data de 13 septembrie, pentru o taxa de participare de 80 de lei, la individual, respectiv 120 de lei, pentru stafete. Se vor face inscrieri si la fata locului, intre orele 8:00 si 10:30, taxa de participare crescand la 100 de lei pentru categoriile individuale si la 150 de lei pentru stafete.

Evenimentul sportiv este dotat cu premii in valoare totala de 4.000 de euro, ocupantii primelor locuri fiind rasplatiti cu cate un smartphone HTC One V. Pe langa acestea, atat concurentii, cat si sustinatorii lor, pot participa la o tombola a carui mare premiu este un smartphone Samsung Galaxy SIII.