Ciclism: SkirtBike 2012 Iasi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Doamnele si domnisoarele din Iasi sunt invitate sa ia parte sambata, 26 mai 2012, la o plimbare cu bicicleta pe strazile orasului, incantand privitorii cu tinuta lor feminina si eleganta, asociata acestui mijloc de transport ce pastreaza inca parfumul vremurilor de altadata.

Aflat la a doua desfasurare, evenimentul, organizat de catre Clubul de ciclism si ecologie IasiBike, le da intalnire participantelor la Palatul Culturii, de unde, la ora 12:00, acestea vor strabate traseul Podu Ros, B-dul Socola, B-dul Tudor Vladimirescu, Str. Elena Doamna, B-dul Independentei, Piata Mihai Eminescu, vor trece prin fata magazinului Coriolan, sponsorul principal al evenimentului, catre punctul final al defilarii, care va fi Piata Unirii.

Protagonistele SkirtBike 2012 vor avea ocazia sa castige premii atractive, constand in carti, cosmetice, bijuterii handmade si o superba bratara cu pietre semipretioase, inscriindu-se la tombola a carei tragere la sorti va avea loc la Cafeneaua Piata Unirii, dar si marele premiu, o pereche de cercei in valoare de 120 de euro, la concursul de fotografii „Cea mai chic biciclista”. Mai multe detalii despre aceste concursuri veti putea gasi pe www.skirtbike.iasibike.ro.