Ciclism – Tulcea: Bike Xcountry - Trofeul Delta Dunarii 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Adventure Ride in parteneriat cu Asociatia „Bate Saua sa Priceapa Iapa” organizeaza, intre 6 si 9 septembrie 2012, competitia de mountain bike Bike Xcountry - Trofeul Delta Dunarii, desfasurata pe un traseu de aproximativ 180 de kilometri, care va fi parcurs in 3 etape.

Prima dintre acestea va lua startul vineri, la ora 13:00, din localitatea Tudor Vladimirescu (judetul Tulcea), si se va incheia dupa 75 km, la Chilia Veche.

Cea de-a doua etapa este programata sambata, de la aceeasi ora, concurentii avand de strabatut 50 km intre Periprava si Sulina, iar etapa finala va avea loc duminica, incepand cu ora 10:00, pe parcursul a 55 km, intre localitatile Sulina si Sfantu Gheorghe.

La acest eveniment sportiv, ce face parte din calendarul Federatiei Romane de Ciclism, sunt asteptati 150 de participanti cu varste peste 18 ani, care se vor intrece pe clasele Adventure Race (sportivi licentiati FRC si nelicentiati, dar cu experienta) si Adventure Touring (sportivi nelicentiati FRC).

La ambele clase, vor fi premiate primele trei locuri ale categoriilor seniori (18 - 39 ani), master (+ 40 ani) si feminin (+ 18 ani), atat dupa fiecare etapa, cat si la finele celor trei zile de concurs.

Inscrierile se fac pe www.bike.xcountry.ro, in schimbul unei taxe de participare de 800 de lei.