Ciclism (XCO), Bucuresti: Red Bull MoonTimeBike 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

150 dintre cei mai buni mountain bikeri din tara vor lua startul sambata,15 septembrie 2012, la Bucuresti, la primul concurs de cross country olimpic urban din Romania, desfasurat in nocturna.

Red Bull MoonTimeBike provoaca ciclistii sa parcurga 7 tururi ale unui circuit cu lungimea de aproximativ 5 km, special amenajat in Parcul Tineretului, cu o diferenta de nivel a traseului de 100 de metri la fiecare tur si grad de dificultate ridicat. Provocarile traseului sunt formate din urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris si trepte.

Tocmai datorita gradului de dificultate mai ridicat, la Red Bull MoonTimeBike pot participa doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 10% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere. Numarul de participanti este limitat la 150.

Red Bull MoonTimeBike este o competitie de cross country olimpic (XCO), iar inscrierea se poate face pe site-ul oficial: www.redbull.ro/mtb, pentru o taxa de participare de 40 de lei.

Spectacolul in Red Bull MoonTimeBike incepe sambata, 15 septembrie, la ora 19:30, iar startul celor 150 de ciclisti va fi dat de pe platoul de intrare in Parcul Tineretului. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook „Red Bull MoonTimeBike”.