Ciclism, Zarnesti: Piatra Craiului Trophy 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In localitatea brasoveana Zarnesti ia startul sambata, 6 iulie 2013, competitia de mountain bike Piatra Craiului Trophy, organizata de catre Rares Manea in cadrului calendarului Riders Club.

Concursul se desfasoara in Parcul National Piatra Craiului, pe doua trasee cu lungimea de 40, respectiv 27 de kilometri, primul conceput pentru ciclistii avansati, de nivel 1 si 2, iar cel de-al 2-lea pentru cei cu mai putina experienta, de nivel 3 sau 4.

Startul se va da la ora 11:00, din apropierea cabanei Gura Raului, iar festivitatea de premiere va avea loc incepand cu ora 17:30, primii 3 clasati ai fiecarui nivel, la feminin si masculin, urmand sa fie recompensati cu medalii, cupe si premii constand in produse, vouchere sau bani. De asemenea, la tombola evenimentului participantii vor avea ocazia sa castige tricouri si sepci, dar si un cadru Giant super light din aluminiu, in valoare de 3.000 de lei.

Inscrierile se pot face pe www.ridersclub.ro, pana la data de 5 iulie (ora 20:00), pentru o taxa de participare de 70 de lei, sau la fata locului, intre orele 8:00 si 10:30, platind o taxa de 80 de lei.