Competitie de ciclism pe sosea la Lugoj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Max Ausnit (editia a 4-a) este un concurs de ciclism pe sosea, care se desfasoara sambata, 25 iulie 2015, in municipiul Lugoj si imprejurimile sale. Organizarea este asigurata de Clubul de Turism Concordia Lugoj. Acest eveniment sportiv figureaza in calendarul Federatiei Romane de Ciclism.

Despre traseu

Competitia are loc pe un traseu cu o lungime de 111 kilometri si o diferenta de nivel de 1.100 metri, iar timpul limita este de 5 ore. Traseul de concurs trece prin mai multe puncte de control, situate in intersectii de drumuri in afara localitatilor, dar si in satele Barna, Saceni si Sudrias de doua ori.

Categorii si participanti

Categoriile Cupei Max Ausnit sunt: Elite Masculin, Masculin 18-29 ani, Masculin 30-39 ani, Masculin peste 40 ani, Feminin (open). Varsta minima admisa pentru participare este de 18 ani. La eveniment s-au inscris ciclisti din Romania, Ungaria, Italia, Grecia si SUA.

Start si sosire

Intrecerea incepe vineri, 24 iulie, odata cu formalitatile obisnuite (inscrieri, validari, sedinta tehnica). Iar sambata, 25 iulie, de la ora 10 se da startul in cursa. Plecare si sosirea in Cupa Max Ausnit 2015 se fac din si in parcarea A&O Truck Stop-centura Lugojului (judetul Timis). (foto: clubul de turism concordia lugoj)