Competitie de triatlon in Rezervatia Naturala Cheile Turzii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In Rezervatia Naturala Cheile Turzii, in zilele de 3-5 iulie 2015, se desfasoara concursul de triatlon Cheile Turzii Race - eveniment sportiv afla la editia a 2-a. Practic, atat participantilor, cat si sustinatorilor acestora si spectatorilor, competitia din judetul Cluj le propune patru competitii sportive intr-una singura: o competitie de escalada in teren de aventura, una de alergare montana, una de mountain-bike si una, la general, de triatlon.

Festival de sporturi montane si de aventura

„Acest eveniment li se adreseaza practicantilor de sporturi montane si de aventura. Incercam sa aducem un model nou de competitie, un adevarat festival al sporturilor montane si de aventura, totul intr-un mediu deosebit - Rezervatia Naturala Cheile Turzii”, scriu organizatorii (Clubul Sportiv Extreme Explorer, Universitatea Babes-Bolyai), pe site-ul oficial.

Totul incepe la Statia de Salvare Salvamont

Startul si sosirea au loc pe platoul din fata Bazei de Salvare Salvamont Cheile Turzii. Asa cum i-o arata si numele complet, Rezervatia Naturala Cheile Turzii este o arie protejata de interes national, care se gaseste in judetul Cluj, la o distanta de 6 kilometri de municipiul Turda. Informatii complete sunt postate pe site-ul evenimentului. (foto: louise tanasa/ cheile turzii race 2014)