Concurs de ciclism la Politehnica Bucuresti: Cupa TBB 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 9 iunie 2012, la Bucuresti va avea loc competitia de ciclism Cupa TBB (Turul Bucurestiului cu Bicicleta), un eveniment marca 7Advertising.

Concursul, adresat ciclistilor cu varsta peste 18 ani, va avea loc in campusul Universitatii Politehnice (langa Rectorat si Coloana Infinitului) unde, incepand cu ora 11:00, acestia se vor intrece in cadrul mai multor probe.

Prima dintre acestea se va desfasura pe un traseu de 2,5 km pe aleile din Politehnica, pe care barbatii il vor parcurge de 8 ori, iar femeile de 6 ori.

Aceasta proba va fi urmata, obligatoriu, de cele de jaloane, forta, indemanare pe bicicleta si de probele de cunoastere a bicicletei si a legislatiei rutiere.

In urma acestor probe concurentii vor acumula puncte care, pe cei clasati pe primele 30 de locuri, atat la feminin, cat si la masculin, ii vor propulsa in etapa finala.

Aceasta va consta in parcurgerea unei ture de 2,5 km, la finele careia vor fi stabiliti primii 3 castigatori.

Inscrierile se fac pana la data de 6 iunie, la magazinul BikesPlanet (B-dul Iuliu Maniu, nr. 8A, sector 6), intre orele 11:00 si 19:30, sau pe www.7advertising.ro. Taxa de participare este 10 lei/ persoana.

Inainte de tura finala, va fi organizat si un concurs de stafeta pe distanta de 6 km, la care vor lua parte echipe formate din cate 3 persoane, dintre care minim una de sex feminin. Fiecare dintre acestea va parcurge cate 2 ture de cate 1 km. Inscrierile la acest concurs se fac la fata locului. Mai multe detalii gasiti pe site-ul mentionat anterior.