Concurs de dans la Oradea: IFMD Cup of Romania 2012, editia 1

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 25 februarie 2012, Oradea Shopping City (Calea Aradului, DN 79) va fi gazda concursului de dans Cup of Romania, desfasurat sub egida Federatiei Internationale de Dans Modern Sportiv (IFMD), prima etapa romaneasca de calificari pentru 2012 IFMD World Championship of Modern Dance Sports din Vesprem, Ungaria.

Organizata de catre Academia de Dans Ars Nova, competitia va reuni dansatori si trupe de dans din toata tara, care, incepand cu ora 9:00, vor evolua in cadrul sectiunilor de dans modern sportiv (ballroom show, break, caribbean/latin, dance show, disco dance, disco freestyle, electric, fantasy, free-show, funky, hip-hop, sports rocky, street dance revue, techno dance) si a celor de dans artistic (ballet, modern/contemporary, jazz, tip-tap, folk/ethnic).

Inscrierile se fac pana la data de 3 februarie, la tel. 0726.339.119, 0743.677.767 sau la adresele ifmd@arsnova.ro, imdf.centre@dancewch.com. Taxa de participare este de 20 lei pentru solo/ dans, 30 de lei pentru duo (cuplu)/dans, 50 de lei pentru „small group” si 100 de lei pentru formatii. Mai multe detalii gasiti pe facebook.com/ifmd.romania sau pe pagina oficiala a evenimentului, www.ifmd.hu.