Concurs de dans sportiv la Galati: Cupa Beija Flor 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 21 si 22 aprilie 2012, in Sala „Siderurgistul” din Galati (Str. Closca nr. 2-3) va avea loc concursul national de dans sportiv Cupa Beija Flor, in organizarea Clubului de Dans Sportiv „Beija Flor” din localitate si a Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Ziua de sambata va fi rezervata competitiilor oficiale, ce se vor desfasura,  incepand cu ora 9:00, pe clasele H, E, D, open basic si open, iar duminica, de la aceeasi ora, va fi dat startul intrecerilor categoriilor neoficial si fete solo. Tot duminica, incepand cu ora 13:30, va avea loc un concurs de dans in cadrul caruia, in formatii sau solo, participantii vor avea la dispozitie sectiunile latino, fantezie coregrafica, dans modern, dans clasic sau contemporan, zumbatomic, folclor romanesc sau international, majorete, dans standard, rock’n roll, twist, dans tematic, gimnastica ritmica sau aerobica, hip hop sau street dance.

Inscrierile in competitia de dans sportiv se fac pana la data de 19 aprilie (ora 24:00) pe www.dancesport.ro sau la adresa araducan@yahoo.com, iar cele pentru concursul de formatii si solo se fac pana la data de 17 aprilie, pe adresa cristinastolnic@yahoo.com. (foto: adevarul.ro)