Concurs de dans sportiv la Iasi: Cupa Moldovei 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 7 si 8 aprilie 2012, in incinta Salii Polivalente din Iasi se vor desfasura concursul international Cupa Moldovei si a sasea editie a Cupei Reflex, in organizarea Clubului Sportiv Reflex din localitate, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Prima zi a evenimentului este rezervata competitiilor oficiale, in care perechile de dansatori se vor intrece, incepand cu ora 9:00, pe clasele Hobby, E, D, Open Basic si Open, in cadrul sectiunilor standard si latino, iar duminica, de la ora 10:00, vor avea loc concursurile neoficiale ale categoriilor fete solo si precompetitional, care vor dansa cha cha si vals lent.

Inscrierile se fac pana la data de 5 aprilie, pe www.dancesport.ro, taxa de participare fiind 30 lei pentru fete solo, in timp ce perechile din concursul precompetitional vor plati 60 de lei pentru o competitie sau 80 de lei pentru mai multe. Perechile din categoriile oficiale vor plati 80 de lei pentru un concurs, respectiv 100 de lei pentru mai multe concursuri. Inscrierile dupa aceasta data se vor face cu o penalizare de 50 de lei. (foto: alegrettodance.ro)