Concurs de indemanare auto, Craiova: Snow Slalom Test in Parcul Romanescu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Legal Drive invita conducatorii auto sa participe sambata, 20 decembrie 2014, la Craiova, la un eveniment pe 4 roti ale carui fonduri vor folosi la achizitionarea de alimente pentru azilul de batrani si casa de copii.

Dincolo de aspectul caritabil, acest eveniment are si un rol educativ, scopul sau fiind reducerea de accidente rutiere si acomodarea soferilor la conditiile de iarna. Astfel, participantii vor avea ocazia de a-si testa abilitatea in manuirea volanului in probe de indemanare auto precum Snow Slalom Test, Drift Free Style, Parking with handbrake si Burnout. Taxa de participare la aceste probe este 70 de lei.

De asemenea, doritorii isi vor putea inscrie masinile la Expo Show, in schimbul unei taxe de 30 de lei, expozitie in cadrul careia vor fi acordate titlurile Best Paint, Best Interior, Best Rims, Best Car of The Show, Best Autohton si Best Custom Exterior.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Municipal Craiova si va avea loc la velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, intre orele 11:00 si 18:00. Detalii gasiti pe www.facebook.com/AsociatiaLegalDrive.