Concurs de lupte greco-romane la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul Interjudetean Memorialul Gheorghe Voicu este un concurs de lupte greco-romane pentru copii, cadeti si juniori, organizat la Brasov, in zilele de 24-25 februarie 2017, de catre Clubul Sportiv Scolar Transporturi.

In ziua de vineri, 24 februarie, sunt programate formalitatile de concurs (inscrieri, cantar oficial, sedinta tehnica), iar sambata, 25 februarie, competitia in sine incepe de la ora 9 (ora poate fi modificata, in functie de numarul de participanti).

Prof. Viorel Milinceanu (CSS Transporturi Brasov) ne-a anuntat ca a primit confirmari de participare de la 17-18 cluburi de lupte din Romania si estimeaza o prezenta de circa 180 de sportivi.

Campionatul Interjudetean Memorialul Gheorghe Voicu are loc in Sala de Sport a Colegiului Tehnic de Transporturi (Brasov, Fundatura Harmanului, nr. 12).

Manifestarea este organizata de CSS Transporturi Brasov, Federatia Romana de Lupte (FRL), Inspectoratul Scolar Judetean Brasov si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, in memoria antrenorului Gheorghe Voicu, cel care a infiintat sectia de lupte la fostul Liceu CFR Brasov (in prezent, Colegiul Tehnic de Transporturi), la mijlocul anilor '70. (Imagine: JugendSport-Foto)