Concurs de schi si snowboard la Paltinis: Slalom Paralel, Arena Platos

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii sporturilor de iarna sunt invitati si in acest an in statiunea montana Paltinis, sa participe la intrecerile concursului de slalom paralel, la schi si snowboarding, organizat la complexul Arena Platos.

Cel mai nou resort de schi si snowboarding din judetul Sibiu isi asteapta concurentii sambata, 10 ianuarie 2015, cu premii atractive, dar si cu provocarea de a-si incerca „puterile” in fata campionilor Martin Freinademetz si Andras Fazakas, care anul acesta vor privi cursele de pe margine.

Categoriile de concurs pentru Slalom Paralel 2015 sunt: ski barbati, ski femei, ski baieti sub 14 ani, ski fete sub 14 ani, snowboard barbati, snowboard femei, snowboard baieti sub 14 ani si snowboard fete sub 14 ani, pentru a intra in finala fiind nevoie de minim 4 concurenti inscrisi la fiecare dintre acestea.

Se va concura individual in doua manse de calificari, de la orele 12:00, respectiv 14:00, si pe perechi in alte doua manse eliminatorii, incepand cu ora 18:00. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 21:00.

Doritorii se pot inscrie in competitie la adresa concurs@arenaplatos.ro, sau in ziua evenimentului, in Apres Ski, intre orele 9:00 si 11:00. Garantia pentru numarul de concurs este 30 de lei.