Concurs de skandenberg in Suceava: Cupa Bucovina – Sadova

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 7 aprilie 2012, in localitatea Sadova din judetul Suceava se va desfasura prima editie a Cupei Bucovina la skandenberg, competitie organizata de catre Pensiunea Steaua Nordului Sadova, in colaborare cu Asociatia „Brat de fier”, Directia Judeteana de Sport Suceava si Asociatia „ Sportul pentru Toti”, sponsorizata de catre Primaria Pojorata si Primaria Campulung Moldovenesc.

 

Categorii si premii

La concurs sunt asteptati sa participe aproximativ 200 de sportivi din intrega tara, care se vor intrece, incepand cu ora 11:30, in sistem dubla eliminare, pe categoriile juniori bratul drept (-75 kg si +75 kg), seniori bratul drept (-75 kg, -90 kg si +90kg) si open (bratul stang). Primii trei clasati ai fiecarei categorii vor fi recompensati cu diplome, medalii si cupe, precum si cu premii in bani, in valoare de 300, 200, respectiv 100 de lei.

Daca vor fi cereri, se vor organiza concursuri si pentru junioare, senioare sau veterani, insa acestea vor avea doar un caracter demonstrativ (fara premii).

 

Inscrieri

Inscrierile se pot face la tel. 0728.731.063, 0751.809.477 sau la adresa steaua_nordului_sadova@yahoo.com. Inscrierile la fata locului vor avea loc pe 6 aprilie, de la ora 18:00 si pe 7 aprilie, in intervalul orar 8:00-10:00, la aceste ore (in ambele zile) fiind programat si cantarul oficial. Taxa de participare este de 10 lei/ brat/ categorie pentru juniori si de 20 lei/ brat/categorie pentru seniori.

 

Seminar de arbitraj

Cu prilejul acestui eveniment, vineri, 6 aprilie, la ora 14:00 va avea loc un seminar de arbitraj sustinut de catre arbitrul international Mircea Simionescu-Simicel. Inscrierile la acest seminar se fac la adresa simicel@bratdefier.ro, pentru o taxa de participare de 50 lei/ persoana.

 

Cupa Bucovina la skandenberg ii va avea ca invitati speciali pe multiplul campion mondial Ion Oncescu, Radu Valahu, Danut Borbil, Ioan Puscasu si Olimpiu Fat, alaturi de valorosi sportivi suceveni. (foto: sknx.proboards.com)