Concurs de skandenberg la Targu Neamt: Trofeul Steel Man 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 8 noiembrie 2014, la Casa de Cultura „Ion Creangă” din Targu Neamt au loc intrecerile Trofeului Steel Man la skandenberg, competitie cuprinsa in calendarul Asociatiei Romane de Skandenberg „Brat de Fier”, arbitrata de Mircea Simionescu Simicel si Alexandru Bolborici.

Concursurile se desfasoara la bratul drept si sunt deschise deopotriva juniorilor (pana in 18 ani inclusiv), care se confrunta pe categoriile de greutate -70 kg, -80 kg, +80 kg si open, si seniorilor (peste 18 ani), pentru care categoriile sunt -75 kg, -90 kg, +90 kg si open.

Inscrierile se fac vineri, 7 noiembrie, la Casa de Cultura „Ion Creanga” (intrarea din spate), de la ora 13:00, dar si in ziua competitiei, pana la ora 9:30, in baza actului de identitate (CI/pasaport) in original, sau a acordului scris al parintilor, in cazul minorilor.

Intrecerile au loc incepand cu ora 10:00 si il vor avea ca invitat special pe Radu Valahu. Evenimentul se desfasoara in cadrul celei de-a 5-a editii a Trofeului Steel Man la culturism si fitness, organizat de catre Clubul Sportiv Steel Man din Targu Neamt. (foto: www.facebook.com/cs.steelman)