Concurs de snowmobile la Predeal

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Carpath Enduro Snowmobile Race este un concurs de snowmobile care se va tine la Predeal, in zilele de 19-21 februarie, si este organizat de Zen World Extreme, in parteneriat cu The Office Lounge.

Gazdele si-au propus ca prin acest eveniment sportiv sa puna in valoare frumusetile naturale ale zonei unde se desfasoara, iar pe de alta parte se anunta ca „cea mai importanta provocare din sezon pentru «snowmobilistii» din regiune si din toata Romania.

Concursul va avea doua trasee diferite ca nivel de dificultate: unul pentru experti si unul pentru amatori (hobby). La ambele categorii se va concura in echipe de cate doi sau trei. Traseul din prima zi va masura circa 80 km. Startul si sosirea vor fi amenajate in zone usor accesibile publicului. A doua zi este dedicata unui traseu tip-circuit, format din probe speciale trasate intr-o zona in care publicul va avea posibilitatea sa urmaresca indeaproape spectacolul.

Zen World Extreme este un club sportiv  cu implicatii din cele mai diverse, in sporturi ca enduro, off-road, tenis, schi, snowboarding, echitatie, judo, karate, kiting, atletism, skateboarding, ciclism, rafting etc. (foto: bcs photography)