Concurs de table si backgammon la Slanic Moldova

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 16 si 18 noiembrie 2012, statiunea Slanic Moldova (judetul Bacau) gazduieste un concurs national de table si backgammon dotat cu premii in valoare totala de peste 11.200 de lei.

Competitia are loc la Hotelul Euro Vacanta, in organizarea Asociatiei Romane de Backgammon, si cuprinde un turneu de table (5 puncte) cu taxa de inscriere de 100 de lei, un turneu de backgammon (11/ 13/ 15 puncte) cu taxa de inscriere de 250 de lei si un turneu de backgammon (5 puncte) cu intrarea gratuita pentru concurentii inscrisi la cel putin unul din celelalte turnee.

Vineri, de la ora 15:00, sunt programate inscrierile, o ora mai tarziu urmand sa ia startul jocurile de table, iar dupa alte doua ore, la ora 18:00, cele de backgammon. Toate acestea vor continua pe parcursul zilelor de sambata si duminica, in aceasta ultima zi, de la ora 9:00, urmand sa inceapa si turneul gratuit de backgammon, al carui castigator va primi cazare gratuita pentru 2 persoane la Hotel Euro Vacanta, la viitorul concurs al Asociatiei.

Mai multe detalii puteti afla la tel. 0745.895.980 (Neculai Draganuta, director turneu) si pe www.tablebackgammon.ro. (foto: tablebackgammon.ro)